Site pictogram Travelo.be

Hotel Atrium in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

Atrium Hotel

Atrium is een erg populair hotel gelegen in Rethymnon, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Atrium: Algemene info

Deze topper geniet van een vaak terugkerend cliënteel. Men voelt er zich thuis in een gezellig kader. Dit hotel, waarvan de gemeenschappelijke delen en het zwembad recent op schitterende wijze volledig vernieuwd werden, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en werd beloond met een 4e ster. Ook de mooi vernieuwde superieure kamers en de luxekamers zijn een aanrader! Het ligt direct in het stadscentrum en op wandelafstand van de promenade en het lange, mooie zandstrand. In de directe omgeving zijn er gezellige winkelstraatjes en bars. Een leuk hotelletje voor koppels van alle leeftijden.

Atrium: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Atrium boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Atrium in Rethymnon, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Mobiele versie afsluiten