Site pictogram Travelo.be

Hotel Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech in Marrakech, Marokko – TUI

Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech Hotel

Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Marrakech, Marrakech, Marokko. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech: Algemene info

Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech is eind 2016 opnieuw geopend na een grootschalige renovatie en ziet er werkelijk prachtig uit. Het begint al met de indrukwekkende binnenkomst en warme ontvangst in de lobby. Alle ruimtes en kamers zijn smaakvol en met oog voor detail ingericht. Ben je op zoek naar een centraal gelegen hotel van hoge kwaliteit? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kom tot rust in het spacentrum of neem een verfrissende duik in één van de zwembaden. Hierna kan je kiezen uit één van de uitstekende restaurants waar je geniet van heerlijke culinaire specialiteiten. Een fijn verblijf is hier gegarandeerd!

Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Mövenpick Hotel Mansour Addahbi Marrakech in Marrakech, Marrakech, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Mobiele versie afsluiten