Hotel TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica in Kos, Griekenland – TUI

1 008,00

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica in Mastichari, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica hotel.

Artikelnummer: 13494 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica is een erg populair hotel gelegen in Mastichari, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica: Algemene info

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica is een levendig hotel, geschikt voor zowel families als koppels. Je hebt er een ruime keuze aan sportfaciliteiten die inbegrepen zijn in de uitgebreide All Inclusive-formule. Hier kan je nieuwe sporten aanleren of het opnemen tegen andere vakantiegangers tijdens een tornooi. Ook voor kinderen is er animatie bij de vleet. Bovendien kan je vanuit het hotel onmiddellijk het strand op. Je moet hier wel rekening houden met veel trappen. Voor zomer ’19 wordt het hotel gedeeltelijk gerenoveerd, o.a. de kamers en de fitness worden in een nieuw kleedje gestoken. Dit hotel is een TUI MAGIC LIFE-hotel onder het management van de Atlantica-keten.

TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica in Mastichari, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.