Hotel WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel in Leeds-Bradford, Verenigd Koninkrijk – TUI

9 999,00

WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel in Leeds, Leeds-Bradford, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel hotel.

Artikelnummer: 32430 Categorieën: ,

Beschrijving

WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel is een erg populair hotel gelegen in Leeds, Leeds-Bradford, Verenigd Koninkrijk. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel: Algemene info

Op donderdag 26 september vertrek je vanuit Antwerpen richting Leeds. Daar verblijf je in het fantastische Hilton City Centre Hotel**** waaruit je het WK vier dagen lang van dichtbij volgt. Dankzij dit unieke programma beleef je zowel de start in Leeds als de aankomst in Harrogate op zondag volledig live mee. Met TUI zit je dus echt op de eerste rij!

WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel in Leeds, Leeds-Bradford, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel WK wielrennen 2019 – Hilton City Center Hotel in Leeds-Bradford, Verenigd Koninkrijk – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *