Hotel 8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic in Dubrovnik, Kroatië – TUI

1 279,00

8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic in 7 nachten cruise op de Otac Nicola, Dubrovnik, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het 8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic hotel.

Artikelnummer: 19363 Categorieën: ,

Beschrijving

8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in 7 nachten cruise op de Otac Nicola, Dubrovnik, Kroatië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit .-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic: Algemene info

Dit kleinschalige schip voldoet aan al je verwachtingen voor een comfortable cruise langs de Adriatische Kust. Kom na een dag vol fantastische indrukken, tot rust in je elegant ingerichte hut of geniet van de zon en het uitzicht vanop het zonneterras.

8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom 8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het .-sterrenhotel 8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic in 7 nachten cruise op de Otac Nicola, Dubrovnik, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel 8 daagse cruise Pearls of the South Adriatic in Dubrovnik, Kroatië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.