Hotel 8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee in Luxor, Egypte – TUI

1 167,00

8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee in Luxor, Luxor, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het 8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee hotel.

Artikelnummer: 16345 Categorieën: ,

Beschrijving

8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee is een erg populair hotel gelegen in Luxor, Luxor, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit .-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee: Algemene info

Comfort en stijl zijn de sleutelwoorden van het vijfsterrencruiseschip M/S Jaz Jubilee. Na een indrukwekkende uitstap waarbij je de wonderen van het oude Egypte ontdekt, is het heerlijk ontspannen op de boot: aan het zwembad op het dek, met een drankje in de poolbar… Er is zelfs een schoonheidssalon! Geniet van de luxe aan boord terwijl je ronddobbert op de Nijl.

8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom 8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het .-sterrenhotel 8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee in Luxor, Luxor, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel 8-daagse Nijlcruise met de MS Jaz Jubilee in Luxor, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.