Hotel 8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor in Luxor, Egypte – TUI

0,00

8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor in Luxor, Luxor, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor dagen. Bekijk foto’s en andere info van het 8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor hotel.

Artikelnummer: 16349 Categorieën: ,

Beschrijving

8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor is een erg populair hotel gelegen in Luxor, Luxor, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor: Algemene info

Het op één na grootste schip van de vloot is indrukwekkend! De luxe, het comfort en de professionele service strekken zich 100 meter lang uit, en dat over vijf verdiepingen. Met een groot zonnedek met zwembad, een gezellige lounge en zelfs een discotheek aan boord weet je ook tussen de culturele uitstappen door steeds wat te doen. En het mooiste van al? Vanuit je hut heb je steeds een prachtig zicht op de Nijl.

8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom 8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel 8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor in Luxor, Luxor, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel 8-daagse reis met Nijlcruise met de Iberotel M/S Crown Emperor in Luxor, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.