Hotel Achti Resort Luxor in Luxor, Egypte – TUI

839,00

Achti Resort Luxor in Luxor, Luxor, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Achti Resort Luxor hotel.

Artikelnummer: 16265 Categorieën: ,

Beschrijving

Achti Resort Luxor is een erg populair hotel gelegen in Luxor, Luxor, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Achti Resort Luxor: Algemene info

Een schitterend panoramisch uitzicht over de Nijl en op een steenworp van de geschiedenis van het oude Luxor: Achti Resort Luxor is ideaal gelegen op de oostelijke Nijloever. In het centrum ontdek je dan wel de eeuwenoude restanten van weleer, het hotel zelf beschikt over alle moderne comfort, met ruime kamers, twee zwembaden en een uitstekende service. Op het grote domein vind je zowel een Indisch als een Italiaans restaurant, en ook een gezellig oosters café waar je van de waterpijp kan proeven.

Achti Resort Luxor: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Achti Resort Luxor boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Achti Resort Luxor in Luxor, Luxor, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Achti Resort Luxor in Luxor, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.