Hotel Aeolos Beach in Kos, Griekenland – TUI

765,00

Aeolos Beach in Lambi, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Aeolos Beach hotel.

Artikelnummer: 13431 Categorieën: ,

Beschrijving

Aeolos Beach is een erg populair hotel gelegen in Lambi, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Aeolos Beach: Algemene info

Aeolos Beach is gebouwd als een Grieks dorpje, in die typische, blauw-witte stijl. Het ligt in een rustige omgeving, maar toch op slechts enkele kilometers van Kos-stad. Vanuit de tuin stap je zo het strand op waar je behalve van zon, zee en zand ook kan genieten van het prachtige zicht op de bergen aan de overkant. Je kan kiezen voor een kamer in het hoofdgebouw of voor een verblijf in een van de bungalows, die verspreid liggen over het terrein.

Aeolos Beach: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Aeolos Beach boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Aeolos Beach in Lambi, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Aeolos Beach in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.