Hotel African Princess Beach Hotel in Gambia, Gambia – TUI

1 169,00

African Princess Beach Hotel in Kotu, Gambia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het African Princess Beach Hotel hotel.

Artikelnummer: 38630 Categorieën: ,

Beschrijving

African Princess Beach Hotel is een erg populair hotel gelegen in Kotu, Gambia, Gambia. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

African Princess Beach Hotel: Algemene info

In de winter van 2018/19 opent een nieuw hotel zijn deuren aan een van de mooiste stranden van Gambia. Het fonkelnieuwe African Princess Beach Hotel verwelkomt je op z’n Gambiaans, met open armen en een stralende glimlach. Boek je een swim-upkamer, dan spring je vanuit je kamer zo het zwembad in. Het hotel is rustig gelegen, maar om de hoek vind je wel enkele restaurants en bars, en ook het centrum van Kotu en de levendige Senegambia Strip in Kololi zijn vlot te bereiken. African Princess Beach Hotel ontvangt gasten vanaf 12 jaar.

African Princess Beach Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom African Princess Beach Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel African Princess Beach Hotel in Kotu, Gambia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel African Princess Beach Hotel in Gambia, Gambia – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.