Hotel Al Bandar Rotana Dubai Creek in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

853,00

Al Bandar Rotana Dubai Creek in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Al Bandar Rotana Dubai Creek hotel.

Artikelnummer: 27222 Categorieën: ,

Beschrijving

Al Bandar Rotana Dubai Creek is een erg populair hotel gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Al Bandar Rotana Dubai Creek: Algemene info

Al Bandar Rotana Dubai Creek is gelegen aan een kreek die dwars door het hart van de stad stroomt. Dit vijfsterrenhotel heeft dan ook een prachtig uitzicht over het water. Je verblijft er in ruime, luxueuze kamers die voorzien zijn van alle moderne comfort. Verblijf je in een Club Rotana kamer, dan word je nog extra verwend met een executieve lounge en gepersonaliseerde diensten. Geniet na van je dag in een van de restaurants die allemaal een mooi uitzicht hebben over de kreek en de skyline van Dubai.

Al Bandar Rotana Dubai Creek: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Al Bandar Rotana Dubai Creek boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Al Bandar Rotana Dubai Creek in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Al Bandar Rotana Dubai Creek in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.