Hotel Alba Seleqtta in Costa Brava, Spanje – TUI

671,00

Alba Seleqtta in Lloret de Mar, Costa Brava, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Alba Seleqtta hotel.

Artikelnummer: 00249 Categorieën: ,

Beschrijving

Alba Seleqtta is een erg populair hotel gelegen in Lloret de Mar, Costa Brava, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Alba Seleqtta: Algemene info

Dit eenvoudige, familievriendelijke hotel is gebouwd tegen een heuvel en ligt centraal tussen het strand en het oude centrum, zodat de charmes van Lloret de Mar steeds dichtbij zijn. Naast een trekpleister voor families is dit ook een oase van rust, want het spacentrum zorgt voor momenten van rust om bij weg te dromen. Omwille van trappen is de zwembadzone van dit hotel minder toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn.

Alba Seleqtta: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Alba Seleqtta boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Alba Seleqtta in Lloret de Mar, Costa Brava, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Alba Seleqtta in Costa Brava, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.