Hotel Albatros Aqua Park in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI

1 251,00

Albatros Aqua Park in Ras Om El Sid, Sharm El Sheikh, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Albatros Aqua Park hotel.

Artikelnummer: 16656 Categorieën: ,

Beschrijving

Albatros Aqua Park is een erg populair hotel gelegen in Ras Om El Sid, Sharm El Sheikh, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Albatros Aqua Park: Algemene info

Het nieuwe Albatros Aqua Park is perfect voor gezinnen, met ruime familiekamers, een leuke miniclub en bovenal: waterpret! Er zijn niet minder dan 55 glijbanen voor kinderen, verspreid over de vele zwembaden, en ook volwassenen kunnen naar hartenlust naar beneden roetsjen. Op het droge wacht je een ruim aanbod aan activiteiten en dankzij de complete All Inclusive-formule kan je tijdens je verblijf verschillende keukens proeven.

Albatros Aqua Park: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Albatros Aqua Park boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Albatros Aqua Park in Ras Om El Sid, Sharm El Sheikh, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Albatros Aqua Park in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.