Hotel Alvor Baia Resort Hotel in Algarve, Portugal – TUI

964,00

Alvor Baia Resort Hotel in Alvor, Algarve, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Alvor Baia Resort Hotel hotel.

Artikelnummer: 08423 Categorieën: ,

Beschrijving

Alvor Baia Resort Hotel is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Alvor, Algarve, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Alvor Baia Resort Hotel: Algemene info

Dit hotel heeft een wel zeer aantrekkelijk motto: de hele familie zoveel mogelijk verwennen! Met lekkere buffetten, een kinderbad, een miniclub, rustgevende massages… voor iedereen is er wel iets. En ook de kamers zijn familievriendelijk en comfortabel.

Alvor Baia Resort Hotel: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Alvor Baia Resort Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Alvor Baia Resort Hotel in Alvor, Algarve, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Alvor Baia Resort Hotel in Algarve, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.