Hotel Apartamentos Villa Colon in La Palma, Spanje – TUI

725,00

Apartamentos Villa Colon in Fuencaliente, La Palma, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Apartamentos Villa Colon hotel.

Artikelnummer: 03332 Categorieën: ,

Beschrijving

Apartamentos Villa Colon is een erg populair hotel gelegen in Fuencaliente, La Palma, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 2-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Apartamentos Villa Colon: Algemene info

Apartamentos Villa Colon telt slechts 4 appartementen en is vooral geliefd bij koppels omwille van zijn prachtige ligging, ver weg van alle drukte. Het ligt midden in het rustige platteland en vlak bij het natuurreservaat Cumbre Vieja. De schoonheid van dit natuurpark kan je ontdekken tijdens de wandeling de ‘vulkaanroute’, die langs alle belangrijke vulkanen passeert. In het complex kan je ook een wagen huren om de rest van het eiland te verkennen.

Apartamentos Villa Colon: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Apartamentos Villa Colon boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 2-sterrenhotel Apartamentos Villa Colon in Fuencaliente, La Palma, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Apartamentos Villa Colon in La Palma, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.