Hotel Aqua Hotel Onabrava & Spa in Costa Brava, Spanje – TUI

629,00

Aqua Hotel Onabrava & Spa in Santa Susanna, Costa Brava, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Aqua Hotel Onabrava & Spa hotel.

Artikelnummer: 00292 Categorieën: ,

Beschrijving

Aqua Hotel Onabrava & Spa is een erg populair hotel gelegen in Santa Susanna, Costa Brava, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Aqua Hotel Onabrava & Spa: Algemene info

Recent hotel met een uitstekende ligging nabij het strand, langs de promenade van Santa Susanna. Dit hotel maakt deel uit van de Aqua Hotel-keten, gekend om haar goede service, en biedt gevarieerde buffetten, verzorgde kamers en een uitgebreid animatieprogramma.

Aqua Hotel Onabrava & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Aqua Hotel Onabrava & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Aqua Hotel Onabrava & Spa in Santa Susanna, Costa Brava, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Aqua Hotel Onabrava & Spa in Costa Brava, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.