Hotel Asterion Luxury Beach Hotel & Suites in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

865,00

Asterion Luxury Beach Hotel & Suites in Gerani, Kreta-Chania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Asterion Luxury Beach Hotel & Suites hotel.

Artikelnummer: 12320 Categorieën: ,

Beschrijving

Asterion Luxury Beach Hotel & Suites is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Gerani, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Asterion Luxury Beach Hotel & Suites: Algemene info

Dit eenvoudige en kleinschalige maar budgetvriendelijke vijfsterrenhotel geniet een pittoreske en rustige ligging direct aan het strand en op slechts 3 km van Platanias met zijn winkels, restaurants en terrasjes. Je verblijft er in ruime kamers en geniet er van een lekkere keuken. Tot rust kom je aan het zwembad, op het strand, in het wellnesscentrum…

Asterion Luxury Beach Hotel & Suites: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Asterion Luxury Beach Hotel & Suites boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Asterion Luxury Beach Hotel & Suites in Gerani, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Asterion Luxury Beach Hotel & Suites in Kreta-Chania, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.