Hotel Atmosphere Kanifushi in Malé, Malediven – TUI

4 284,00

Atmosphere Kanifushi in Lhaviyani Atol, Malé, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Atmosphere Kanifushi hotel.

Artikelnummer: 39468 Categorieën: ,

Beschrijving

Atmosphere Kanifushi is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Lhaviyani Atol, Malé, Malediven. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Atmosphere Kanifushi: Algemene info

Het eiland waar je verblijft is ronduit prachtig: de witte zandstranden, het frisse groen, de turquoise lagune, en dat allemaal op een stukje land van 2 km op 90 m. De luxueuze villa’s liggen wondermooi genesteld tussen de kokosbomen, met enkele meters afstand tussen elk optrekje zodat je in alle rust en met een welgekomen privacy kan relaxen. En de All Inclusive ziet er al even aantrekkelijk uit, met een uitgebreid gamma aan watersporten, gratis excursies, uitstekende maaltijden – zelfs vegetarisch als je wil – en premium dranken. Omdat alleen het beste goed genoeg is!

Atmosphere Kanifushi: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Atmosphere Kanifushi boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Atmosphere Kanifushi in Lhaviyani Atol, Malé, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Atmosphere Kanifushi in Malé, Malediven – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.