Hotel Avila Beach Hotel in Curaçao, Curaçao – TUI

1 663,00

Avila Beach Hotel in Willemstad, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Avila Beach Hotel hotel.

Artikelnummer: 25451 Categorieën: ,

Beschrijving

Avila Beach Hotel is een erg populair hotel gelegen in Willemstad, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Avila Beach Hotel: Algemene info

Avila Beach Hotel ademt een gevoel van tijdloze elegantie uit, zonder daarvoor in te boeten aan moderniteit. De koloniale stijl vind je helemaal terug in de kamers in de La Belle Alliance-vleugel, vernoemd naar de oorspronkelijke naam van het gouverneurshuis. De moderne kamers in de Octagon-vleugel zijn pure luxe en de superieure ‘Ocean Front’ Blues kamers vormen onderdeel van een houten constructie op de pier. Avila Beach Hotel heeft bovendien niet één, maar twee privéstranden, met elkaar verbonden door de verhoogde pier die leidt naar het Blues Bar & Restaurant. Dit restaurant is de place to be voor jazzliefhebbers! Elke donderdagavond is er livemuziek, wat telkens weer op heel wat bezoekers mag rekenen.

Avila Beach Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Avila Beach Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Avila Beach Hotel in Willemstad, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Avila Beach Hotel in Curaçao, Curaçao – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.