Hotel Baia Taormina Hotel & Spa in Sicilië-Catania, Italië – TUI

895,00

Baia Taormina Hotel & Spa in Taormina Riviera, Sicilië-Catania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Baia Taormina Hotel & Spa hotel.

Artikelnummer: 18251 Categorieën: ,

Beschrijving

Baia Taormina Hotel & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Taormina Riviera, Sicilië-Catania, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Baia Taormina Hotel & Spa: Algemene info

Baia Taormina Hotel & Spa is een gezellig hotel met een rustige ligging op een heuvel en een schitterend uitzicht op de baai. Ideaal voor een ontspannende vakantie op enkele kilometers van Taormina Mare. Je kan je laten verwennen in het healthcentrum of gewoon genieten van de Siciliaanse zon aan het zwembad. Voor extra luxe tijdens je verblijf kies je een juniorsuite van hoge kwaliteit.

Baia Taormina Hotel & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Baia Taormina Hotel & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Baia Taormina Hotel & Spa in Taormina Riviera, Sicilië-Catania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Baia Taormina Hotel & Spa in Sicilië-Catania, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.