Hotel Beach Rotana Residences in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

996,00

Beach Rotana Residences in Abu Dhabi, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Beach Rotana Residences hotel.

Artikelnummer: 27225 Categorieën: ,

Beschrijving

Beach Rotana Residences is een erg populair hotel gelegen in Abu Dhabi, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Beach Rotana Residences: Algemene info

Dit vijfsterrenhotel heeft alles om van je reis een topvakantie te maken. Comfortabele studio’s en appartementen, keuze uit ontbijt, halfpension, volpension of zelfs all inclusive, privébeachclub, ruime keuze uit restaurants… Allemaal in een aangename setting. En als klap op de vuurpijl kan je als gast van Beach Rotana Residences gebruik maken van alle faciliteiten en restaurants van hotel Beach Rotana.

Beach Rotana Residences: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Beach Rotana Residences boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Beach Rotana Residences in Abu Dhabi, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Beach Rotana Residences in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.