Hotel Best Oasis Tropical in Costa Almeria, Spanje – TUI

599,00

Best Oasis Tropical in Mojacar, Costa Almeria, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Best Oasis Tropical hotel.

Artikelnummer: 01076 Categorieën: ,

Beschrijving

Best Oasis Tropical is een erg populair hotel gelegen in Mojacar, Costa Almeria, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Best Oasis Tropical: Algemene info

Best Oasis Tropical is rustig gelegen op een steenworp van het strand van Mojacar en is ideaal voor een klassieke strandvakantie onder de Spaanse zon. Je geniet er van verzorgde buffetten waarbij zowel internationale als traditionele Spaanse gerechten aan bod komen. Het goed uitgeruste wellnesscentrum maakt deze oase van rust compleet. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Vanuit dit hotel bieden we geen excursies aan.

Best Oasis Tropical: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Best Oasis Tropical boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Best Oasis Tropical in Mojacar, Costa Almeria, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Best Oasis Tropical in Costa Almeria, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.