Hotel Borgo Bianco Resort & Spa in Puglia, Italië – TUI

1 248,00

Borgo Bianco Resort & Spa in Polignano a Mare, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Borgo Bianco Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 18881 Categorieën: ,

Beschrijving

Borgo Bianco Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Polignano a Mare, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Borgo Bianco Resort & Spa: Algemene info

De typisch witte Apulische architectuur, de witheid van de kalkstenen muren, de witte decoratie in heel het hotel…. Het unieke vijfsterrenhotel Borgo Bianco Resort & Spa heeft zijn naam niet gestolen! En dit alles in mooi contrast met het omliggende landschap, te midden van eeuwenoude olijfbomen op het Apulische platteland. Dit luxueuze en charmante hotel bekoort je met een traditionele Apulische keuken waarbij hoofdzakelijk lokale producten gebruikt worden. De heerlijke maaltijden worden begeleid door een uitstekende wijnselectie. De mediterrane smaken en geuren zullen de smaakpapillen van elkeen verleiden.

Borgo Bianco Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Borgo Bianco Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Borgo Bianco Resort & Spa in Polignano a Mare, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Borgo Bianco Resort & Spa in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.