Hotel Breathless Riviera Cancun Resort & Spa in Cancun, Mexico – TUI

2 602,00

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa in Riviera Maya, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Breathless Riviera Cancun Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 23251 Categorieën: ,

Beschrijving

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Riviera Maya, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa: Algemene info

Join the party in Breathless Riviera Cancun Resort & Spa! Dit trendy resort ademt klasse in een modern jasje uit en is er speciaal voor volwassenen vanaf 18 jaar. Of je nu single, met twee of met een groep vrienden bent, er valt hier altijd iets te beleven dankzij de vele leuke events en themafeesten. Honger en dorst? Ook dat is geen probleem, want het ruime gastronomisch aanbod is er eentje om je vingers bij af te likken! Het resort bestaat uit 3 gebouwen met elk een eigen personaliteit en sfeer: ontspannen in de xhale Club, nieuwe mensen leren kennen in het Energy Center en dag en nacht feesten in de Xcelerate Party Zone!

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Breathless Riviera Cancun Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Breathless Riviera Cancun Resort & Spa in Riviera Maya, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Breathless Riviera Cancun Resort & Spa in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.