Hotel Bull Escorial & Spa in Gran Canaria, Spanje – TUI

923,00

Bull Escorial & Spa in Playa del Inglés, Gran Canaria, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Bull Escorial & Spa hotel.

Artikelnummer: 02613 Categorieën: ,

Beschrijving

Bull Escorial & Spa is een erg populair hotel gelegen in Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Bull Escorial & Spa: Algemene info

Hier kan je rustig genieten, de hele dag door: wegdromen op het dakterras, proeven van lekkere buffetten, relaxen in het ‘Vital Wellness Center’,… Het grote wellnesscentrum is een absoluut pareltje en bovendien is de toegang ertoe gratis! Dit hotel wordt uitgebaat door hetzelfde management als hotel Bull Eugenia Victoria & Spa en is al even geliefd. In het voorjaar van 2018 werd het hotel volledig vernieuwd (kamers, restaurants, bars, zwembad, tuin,…).

Bull Escorial & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Bull Escorial & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Bull Escorial & Spa in Playa del Inglés, Gran Canaria, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Bull Escorial & Spa in Gran Canaria, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *