Hotel Casitas Jofisa – Casa Pedro in La Palma, Spanje – TUI

744,00

Casitas Jofisa – Casa Pedro in Todoque, La Palma, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Casitas Jofisa – Casa Pedro hotel.

Artikelnummer: 03327 Categorieën: ,

Beschrijving

Casitas Jofisa – Casa Pedro is een erg populair hotel gelegen in Todoque, La Palma, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit -sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Casitas Jofisa – Casa Pedro: Algemene info

Casa Pedro is een van de landhuisjes van Casitas Jofisa. Net zoals de andere huisjes werd het gebouwd in de typisch Canarische stijl. Extra troef is het eigen zwembad! Het huisje bevindt zich in de zone van Las Manchas, zo’n 450 m boven de zeespiegel, waar de sporen van de laatste vulkaanuitbarsting nog goed zichtbaar zijn. Dankzij de huurwagen kan je in alle vrijheid dit prachtige eiland op eigen houtje verkennen! Je krijgt de huurwagen bij aankomst op de luchthaven (gelieve je aan te melden bij onze hostess), waarna je naar de receptie van Jofisa rijdt (open tussen 9-13u. en 16-19u., gesloten in het weekend, Engels- en Duitstalig). Op de dag van aankomst zal er altijd iemand aanwezig zijn. Daarna rijdt er iemand van de receptie met je mee zodat je zonder problemen in je huisje aankomt. Bij aankomst op de luchthaven verneem je ook in welk hotel de infomeeting van de hostess zal worden gehouden.

Casitas Jofisa – Casa Pedro: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Casitas Jofisa – Casa Pedro boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het -sterrenhotel Casitas Jofisa – Casa Pedro in Todoque, La Palma, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Casitas Jofisa – Casa Pedro in La Palma, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.