Hotel Casitas Jofisa met zwembad in La Palma, Spanje – TUI

687,00

Casitas Jofisa met zwembad in La Palma, La Palma, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Casitas Jofisa met zwembad hotel.

Artikelnummer: 03331 Categorieën: ,

Beschrijving

Casitas Jofisa met zwembad is een erg populair hotel gelegen in La Palma, La Palma, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit .-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Casitas Jofisa met zwembad: Algemene info

Heb je er al eens van gedroomd om je vakantie door te brengen in een Casita omgeven door een imposant berglandschap? Grijp deze kans! Casitas zijn typisch Spaanse huisjes, landelijk gelegen en rustiek ingericht. Dankzij de huurwagen kan je in alle vrijheid dit prachtige eiland met zijn rijke natuur op eigen houtje verkennen! Je krijgt de huurwagen bij aankomst op de luchthaven (gelieve je aan te melden bij onze hostess), waarna je naar de receptie van Jofisa rijdt (open tussen 9-13u. en 16-19u., gesloten in het weekend, Engels- en Duitstalig). Op de dag van aankomst zal er altijd iemand aanwezig zijn. Daarna rijdt er iemand van de receptie mee zodat je zonder problemen in het huisje aankomt. Bij aankomst op de luchthaven verneem je ook in welk hotel de infomeeting van de hostess zal worden gehouden.

Casitas Jofisa met zwembad: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Casitas Jofisa met zwembad boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het .-sterrenhotel Casitas Jofisa met zwembad in La Palma, La Palma, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Casitas Jofisa met zwembad in La Palma, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.