Hotel Castellastva in Montenegro – Tivat, Montenegro – TUI

736,00

Castellastva in Petrovac, Montenegro – Tivat, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Castellastva hotel.

Artikelnummer: 19463 Categorieën: ,

Beschrijving

Castellastva is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Petrovac, Montenegro – Tivat, Montenegro. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Castellastva: Algemene info

Hotel Castellastva ligt in het centrum van Petrovac, op 200 m van het strand. Het is in 2014, in samenwerking met een Italiaanse architect, volledig gerenoveerd in een aangename, mediterrane stijl. Het hotel wordt omgeven door olijfbomen en andere mediterrane bomen. Het restaurant heeft een lokale keuken, waar regionale en internationale gerechten geserveerd worden. Dit hotel is een aanrader voor een heerlijke vakantie. Vanwege de vele trappen is dit hotel niet aangeraden voor mensen die slecht ter been zijn.

Castellastva: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Castellastva boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Castellastva in Petrovac, Montenegro – Tivat, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Castellastva in Montenegro – Tivat, Montenegro – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.