Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

972,00

Cavo Spada Luxury Resort & Spa in Kolymbari, Kreta-Chania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Cavo Spada Luxury Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 12280 Categorieën: ,

Beschrijving

Cavo Spada Luxury Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kolymbari, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Cavo Spada Luxury Resort & Spa: Algemene info

Het hotel ligt in een 65.000 m2 groot domein dat grenst aan een strand, met een prachtig zicht op de Golf van Chania en Kaap Spada. Aan deze laatste, een spectaculaire rotskaap, dankt het hotel zijn naam. Je verblijft er in ruime, moderne kamers. Het hotel richt zich volledig op de sportieve vakantieganger. Gezondheid, sport en activiteiten staan hier centraal. Je vindt er dan ook een uitgebreid gamma aan sport- en ontspanningsfaciliteiten voor jong en oud. In het spacentrum ontdek je dan weer een ongekend gevoel van ontspanning.

Cavo Spada Luxury Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Cavo Spada Luxury Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa in Kolymbari, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa in Kreta-Chania, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.