Hotel Centro Barsha by Rotana in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

776,00

Centro Barsha by Rotana in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Centro Barsha by Rotana hotel.

Artikelnummer: 27223 Categorieën: ,

Beschrijving

Centro Barsha by Rotana is een erg populair hotel gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Centro Barsha by Rotana: Algemene info

Hoe heerlijk is het niet om tijdens een warme dag af te koelen in een sneeuwbui? In over-the-top Dubai kan het. Zeker als je in hotel Centro Barsha by Rotana logeert. Om de hoek ligt immers het indoor skiparadijs Ski Dubai. Vlakbij het hotel ligt de Mall of the Emirates, een walhalla voor shopaholics. Om bij te komen van alle indrukken die Dubai ongetwijfeld op je nalaat, is er ook nog het zwembad waar je lekker kan verpozen. En als je van het dakterras uitkijkt over de toppen van Dubai, brengt de poolboy je droge handdoeken en wat cocktails. Hier weten ze heel goed wat gastvrijheid is!

Centro Barsha by Rotana: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Centro Barsha by Rotana boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Centro Barsha by Rotana in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Centro Barsha by Rotana in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.