Hotel CHIC Punta Cana in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI

1 993,00

CHIC Punta Cana in Uvero Alto, Punta Cana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het CHIC Punta Cana hotel.

Artikelnummer: 09431 Categorieën: ,

Beschrijving

CHIC Punta Cana is een erg populair hotel gelegen in Uvero Alto, Punta Cana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

CHIC Punta Cana: Algemene info

Beleef een luxueuze vakantie in een dynamische omgeving. Want stijfheid is in CHIC Punta Cana niet aan de orde. Een modern en fris interieur, luxueuze kamers met hedendaagse technologische snufjes, perfect geshakete cocktails, energie bijtanken in de Detox Oxygen bar, dj’s, beach- en poolparties… dit hotel vertegenwoordigt alles wat hip en trendy is! Het is dan ook perfect voor singles, koppels en vrienden die op zoek zijn naar een leuke vakantie in stijl aan het prachtige strand van Uvero Alto.

CHIC Punta Cana: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom CHIC Punta Cana boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel CHIC Punta Cana in Uvero Alto, Punta Cana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel CHIC Punta Cana in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.