Hotel Club Akassia Swiss Resort in Marsa Alam, Egypte – TUI

1 006,00

Club Akassia Swiss Resort in El Quseir, Marsa Alam, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Club Akassia Swiss Resort hotel.

Artikelnummer: 16880 Categorieën: ,

Beschrijving

Club Akassia Swiss Resort is een erg populair hotel gelegen in El Quseir, Marsa Alam, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Club Akassia Swiss Resort: Algemene info

Ben je op zoek naar animatie en diverse sportactiviteiten, dan is dit de geknipte vakantiestek. Deze club ligt in een groot domein, dicht bij het mooie zandstrand en een groot aquapark. Club Akassia Swiss Resort is bijzonder geliefd bij de Belgen: niet alleen zijn ligging, maar ook de vele faciliteiten voor jong en oud worden geapprecieerd.

Club Akassia Swiss Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Club Akassia Swiss Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Club Akassia Swiss Resort in El Quseir, Marsa Alam, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Club Akassia Swiss Resort in Marsa Alam, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.