Hotel Club Lookéa Cala Martina in Ibiza, Spanje – TUI

749,00

Club Lookéa Cala Martina in Cala Martina, Ibiza, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Club Lookéa Cala Martina hotel.

Artikelnummer: 01636 Categorieën: ,

Beschrijving

Club Lookéa Cala Martina is een erg populair hotel gelegen in Cala Martina, Ibiza, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Club Lookéa Cala Martina: Algemene info

Club Lookéa Cala Martina werd volledig vernieuwd in 2016-2017. Het ligt op een heuvel, midden in een 80.000 m2 groot dennenbos en biedt een prachtig uitzicht op het turquoise water van Middellandse Zee. Dankzij de ontspannen en geanimeerde sfeer beleef je hier een onvergetelijke familievakantie. Binnen het hotelcomplex kan je hier bovendien elke woensdag rondsnuisteren op de beroemde hippiemarkt Punta Arabi met meer dan 500 kraampjes en tal van straatartiesten.

Club Lookéa Cala Martina: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Club Lookéa Cala Martina boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Club Lookéa Cala Martina in Cala Martina, Ibiza, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Club Lookéa Cala Martina in Ibiza, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.