Hotel Club Marina Viva in Ajaccio, Frankrijk – TUI

914,00

Club Marina Viva in Porticcio, Ajaccio, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Club Marina Viva hotel.

Artikelnummer: 17028 Categorieën: ,

Beschrijving

Club Marina Viva is een erg populair hotel gelegen in Porticcio, Ajaccio, Frankrijk. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Club Marina Viva: Algemene info

Hotel Club Marina Viva ligt in een groot park van 10 ha, onmiddellijk aan een prachtig wit zandstrand. Het levendige centrum van Porticcio met zijn vele bars, restaurantjes en discotheken is slechts 150 m ver. Maar ook in het hotel zelf kan je deelnemen aan heel wat activiteiten: een wedstrijdje tennis, een rondje petanque of een duik in de onderwaterwereld. Ideaal voor een leuke familievakantie!

Club Marina Viva: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Club Marina Viva boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Club Marina Viva in Porticcio, Ajaccio, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Club Marina Viva in Ajaccio, Frankrijk – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.