Hotel Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) in Lanzarote, Spanje – TUI

899,00

Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) in Playa Blanca, Lanzarote, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) hotel.

Artikelnummer: 02272 Categorieën: ,

Beschrijving

Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) is een erg populair hotel gelegen in Playa Blanca, Lanzarote, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen): Algemene info

Dankzij het personeel, de animatie, miniclub en toffe minidisco beleven families hier een leuke vakantie. In dit eenvoudige hotel zijn de ruime bungalows die rond het zonneterras met zwembaden liggen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Je kan bovendien gebruik maken van het Dino Aquapark in hotel Paradise Island (op 1,2 km)! Bij reservatie kan je kiezen of dit aquapark al dan niet inbegrepen is tijdens het volledige verblijf (niet inbegrepen onder code 02272). Zie ‘Club Playa Blanca (aquapark inbegrepen)’ als je dit hotel mét aquapark wenst te reserveren.

Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen): Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) in Playa Blanca, Lanzarote, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Club Playa Blanca (aquapark niet inbegrepen) in Lanzarote, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.