Hotel ClubHotel Riu Bachata in Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek – TUI

1 506,00

ClubHotel Riu Bachata in Puerto Plata, Santo Domingo – Samana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het ClubHotel Riu Bachata hotel.

Artikelnummer: 09682 Categorieën: ,

Beschrijving

ClubHotel Riu Bachata is een erg populair hotel gelegen in Puerto Plata, Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

ClubHotel Riu Bachata: Algemene info

Van de 2 ClubHotels in het Riu Puerto Plata Resort is Riu Bachata het meest rustige resort. Van hieruit heb je zicht op de passerende cruiseschepen in de baai van Maimón. Ook op culinair gebied word je hier verwend en bovendien kan je steeds terecht in ClubHotel Riu Merengue. De regio van Puerto Plata/Bahía Maimón wordt aangevlogen via de luchthaven van Santo Domingo. Je houdt daarom best rekening met een lange transfer van ongeveer 4 uur. Hier komt een Engelstalige host(ess) van ons Europees zusterbedrijf op bezoek.

ClubHotel Riu Bachata: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom ClubHotel Riu Bachata boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel ClubHotel Riu Bachata in Puerto Plata, Santo Domingo – Samana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel ClubHotel Riu Bachata in Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *