Hotel Coco Ocean Resort & Spa in Gambia, Gambia – TUI

1 173,00

Coco Ocean Resort & Spa in Bijilo, Gambia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Coco Ocean Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 38619 Categorieën: ,

Beschrijving

Coco Ocean Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Bijilo, Gambia, Gambia. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Coco Ocean Resort & Spa: Algemene info

De suites en juniorsuites van Coco Ocean Resort & Spa bieden je alle luxe voor een rustgevende vakantie. Kies je voor een ‘Beachclub’ kamer dan doet het hotel er nog een schepje bovenop, met een groot privéterras met gezellige zithoek en gebruik van een apart zwembad. Wanneer je het hotel buitenstapt, sta je meteen op het strand, en zelfs vanuit het spacentrum kan je genieten van het uitzicht op de oceaan. Relax, het is je van harte gegund.

Coco Ocean Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Coco Ocean Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Coco Ocean Resort & Spa in Bijilo, Gambia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Coco Ocean Resort & Spa in Gambia, Gambia – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *