Hotel Corfu Holiday Palace in Corfu, Griekenland – TUI

838,00

Corfu Holiday Palace in Kanoni, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Corfu Holiday Palace hotel.

Artikelnummer: 10082 Categorieën: ,

Beschrijving

Corfu Holiday Palace is een erg populair hotel gelegen in Kanoni, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Corfu Holiday Palace: Algemene info

Corfu Holiday Palace ligt op een heuvel aan de rand van Kanoni en biedt een prachtig panoramisch zicht op de omgeving: de zee, de lagune, het kleine muizeneiland en het Vlacherna-klooster… wat een plaatje! Langs de andere kant van het hotel heb je dan weer zicht op een meer en – indrukwekkend! – een stukje van de landingsbaan van de luchthaven. Een snelle snack of Japanse sushi, in de verschillende bars en restaurants heb je heel wat keuze. En dat geldt ook voor de kamers, want je kan hier zelfs kiezen voor een bungalowkamer met een zwembad dat je deelt met slechts enkele andere kamers van dit type. In dit al iets oudere hotel gaat onze voorkeur uit naar de kamers met zeezicht en de superieure kamers met zeezicht. De nabijheid van Corfu-stad is een extra troef!

Corfu Holiday Palace: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Corfu Holiday Palace boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Corfu Holiday Palace in Kanoni, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Corfu Holiday Palace in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.