Hotel Costa Azzurra in Calabrië, Italië – TUI

741,00

Costa Azzurra in Capo Vaticano, Calabrië, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Costa Azzurra hotel.

Artikelnummer: 17623 Categorieën: ,

Beschrijving

Costa Azzurra is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Capo Vaticano, Calabrië, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Costa Azzurra: Algemene info

Hotel Costa Azzurra kijkt uit over de kaap van Capo Vaticano en ligt midden in een mediterrane tuin met een oase van geuren en kleuren. Op wandelafstand bevinden zich de witte stranden van Groticelle, schitterende baaien en spectaculaire klippen. De kamers liggen verspreid over het domein en in het restaurant kan je genieten van een ‘eerlijke’ keuken met lokale specialiteiten, visgerechten en niet te vergeten de typisch Calabrische wijnen. Iedereen die hier al op vakantie geweest is, is geneigd om terug te komen voor de aangename gezelligheid. Door de afgelegen ligging is het aangeraden om een auto te huren.

Costa Azzurra: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Costa Azzurra boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Costa Azzurra in Capo Vaticano, Calabrië, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Costa Azzurra in Calabrië, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.