Hotel Diamonds Star of the East in Zanzibar, Tanzania – TUI

0,00

Diamonds Star of the East in Nungwi Beach, Zanzibar, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Diamonds Star of the East hotel.

Artikelnummer: 39916 Categorieën: ,

Beschrijving

Diamonds Star of the East is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Nungwi Beach, Zanzibar, Tanzania. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Diamonds Star of the East: Algemene info

Er staat je heel wat luxe te wachten in de villa’s met de naam ‘Star of the East’, wat je al een voorsmaakje geeft van wat je mag verwachten… Er zijn slechts 11 villa’s, stuk voor stuk met privébutler, privépatio en een mooie tuin met zwembad. Ook het fantastische uitzicht op de Indische Oceaan en de zonsondergang zijn hier niet te versmaden, net zoals de verfijnde keuken en onberispelijke service. Bovendien kan je als villa-gast gratis gebruik maken van alle bars, het hoofdrestaurant, de pizzeria en het grillrestaurant van hotel Diamonds La Gemma dell’ Est.

Diamonds Star of the East: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Diamonds Star of the East boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Diamonds Star of the East in Nungwi Beach, Zanzibar, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Diamonds Star of the East in Zanzibar, Tanzania – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.