Hotel Divi Aruba All Inclusive in Aruba, Aruba – TUI

(1 klantbeoordeling)

2 238,00

Divi Aruba All Inclusive in Druif Beach, Aruba, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Divi Aruba All Inclusive hotel.

Artikelnummer: 25055 Categorieën: ,

Beschrijving

Divi Aruba All Inclusive is een erg populair hotel gelegen in Druif Beach, Aruba, Aruba. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Divi Aruba All Inclusive: Algemene info

De naam van dit hotel maakt al meteen duidelijk dat je hier een All Inclusive-vakantie tegemoet gaat met alles erop en eraan. Uniek aan dit All Inclusive-concept is dat je zowel van het buffet als à la carte kunt dineren met keuze uit maar liefst 10 restaurants, waarvan 5 restaurants in het aangrenzende hotel Tamarijn Aruba All Inclusive, waar je ook gebruik mag maken van de All Inclusive-formule en alle andere faciliteiten. Bovendien bevinden alle kamers zich vlak aan het zwembad of aan het prachtige strand van Druif Beach. In het Divi Winds Sports Center kan je terecht voor verschillende watersporten, het fitnesscentrum en om een rots te beklimmen. En als dat allemaal nog niet genoeg is, kan je ook een gokje wagen in het Alhambra Casino, eveneens op wandelafstand.

Divi Aruba All Inclusive: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Divi Aruba All Inclusive boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Divi Aruba All Inclusive in Druif Beach, Aruba, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

1 beoordeling voor Hotel Divi Aruba All Inclusive in Aruba, Aruba – TUI

  1. Nathalie

    TOP HOTEL

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.