Hotel Divi Village Golf & Beach Resort in Aruba, Aruba – TUI

1 536,00

Divi Village Golf & Beach Resort in Druif Beach, Aruba, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Divi Village Golf & Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 25056 Categorieën: ,

Beschrijving

Divi Village Golf & Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Druif Beach, Aruba, Aruba. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Divi Village Golf & Beach Resort: Algemene info

Voel je helemaal thuis op Aruba in één van de luxueuze studio’s of appartementen van Divi Village Golf & Beach Resort. Je kan er kokerellen in je eigen keuken, op restaurant gaan of samen met andere vakantiegangers barbecueën. De grillig gevormde zwembaden, het ‘The Links at Divi Aruba’ golfterrein en de watersporten zorgen voor heel wat vertier. Hier kan je kiezen voor een verblijf zonder of met ontbijt, in halfpension of in volpension.

Divi Village Golf & Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Divi Village Golf & Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Divi Village Golf & Beach Resort in Druif Beach, Aruba, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Divi Village Golf & Beach Resort in Aruba, Aruba – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.