Hotel Dolphin Suites in Curaçao, Curaçao – TUI

1 486,00

Dolphin Suites in Mambo Beach, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Dolphin Suites hotel.

Artikelnummer: 25424 Categorieën: ,

Beschrijving

Dolphin Suites is een erg populair hotel gelegen in Mambo Beach, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Dolphin Suites: Algemene info

Dolphin Suites is een kleinschalig boetiekhotel met oog voor detail. De appartementen in het bijgebouw liggen op wandelafstand van Sea Aquarium, waar je onbeperkt gratis toegang krijgt. Mambo Beach en z’n gezellige strandboulevard met leuke restaurantjes en bars ligt ook vlakbij. Bovendien is Dolphin Suites overal toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Dolphin Suites: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Dolphin Suites boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Dolphin Suites in Mambo Beach, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Dolphin Suites in Curaçao, Curaçao – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.