Hotel Doreta Beach Resort & Spa in Rhodos, Griekenland – TUI

936,00

Doreta Beach Resort & Spa in Tholos, Rhodos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Doreta Beach Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 13070 Categorieën: ,

Beschrijving

Doreta Beach Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Tholos, Rhodos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Doreta Beach Resort & Spa: Algemene info

Met een grote speeltuin, een minidisco en tal van leuke activiteiten in de miniclub beleven kinderen hier een topvakantie. En ook voor volwassenen is er heel wat te doen, zoals watersporten of, voor wie het wat rustiger aan wil doen, een sessie in de wellness. In Doreta Beach Resort & Spa wordt het schitterende uitzicht op de Egeïsche Zee vergezeld door het zachte, verkoelende briesje dat zo typisch is voor de westkust van Rhodos. Het gezellige centrum van Tholos met sfeervolle tavernes en winkeltjes is bovendien vlakbij. Dit hotel is voornamelijk op Franstaligen gericht.

Doreta Beach Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Doreta Beach Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Doreta Beach Resort & Spa in Tholos, Rhodos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Doreta Beach Resort & Spa in Rhodos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.