Hotel Doryssa Seaside Resort in Samos, Griekenland – TUI

1 007,00

Doryssa Seaside Resort in Pythagorion, Samos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Doryssa Seaside Resort hotel.

Artikelnummer: 11264 Categorieën: ,

Beschrijving

Doryssa Seaside Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Pythagorion, Samos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Doryssa Seaside Resort: Algemene info

Gezelligheid troef in dit mooie hotel! Een ‘stadhuis’ met receptie en restaurant, traditionele huisjes, een kerkje en winkeltjes rond het charmante dorpsplein… Doryssa Seaside Resort lijkt wel een authentiek Grieks dorp. De kamers in het ‘Village’-gedeelte genieten een rustigere ligging. Het resort ligt direct aan het strand, bekroond met de blauwe vlag als erkenning voor zijn propere strand.

Doryssa Seaside Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Doryssa Seaside Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Doryssa Seaside Resort in Pythagorion, Samos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Doryssa Seaside Resort in Samos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.