Hotel Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort in Cancun, Mexico – TUI

2 289,00

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort in Playa Mujeres, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort hotel.

Artikelnummer: 23228 Categorieën: ,

Beschrijving

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Playa Mujeres, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort: Algemene info

Dit nieuwe droomresort (geopend in november 2016) is prachtig gelegen aan het exclusieve Playa Mujeres, waar het poederwitte zandstrand meteen uitnodigt tot languit relaxen. Hier beleven koppels en families een deugddoende vakantie boordevol luxe, ontspanning en culinaire hoogstandjes. Zeg ook niet zomaar All In, maar ‘Unlimited-Luxury®’, want je kan er onbeperkt genieten van al het goede van de restaurants, bars, sporten en activiteiten en zelfs 24/24u. van de roomservice én conciërgeservice. Alle gasten vanaf 18 jaar in dit resort krijgen ook toegang tot alle restaurants, bars en faciliteiten van het nabij gelegen hotel Secrets Playa Mujeres Golf & Spa Resort. Hier komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort in Playa Mujeres, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *