Hotel Dunas in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde, Kaapverdië – TUI

1 088,00

Dunas in Sal-Rei, Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Dunas hotel.

Artikelnummer: 27075 Categorieën: ,

Beschrijving

Dunas is een erg populair hotel gelegen in Sal-Rei, Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde, Kaapverdië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Dunas: Algemene info

Dit hotel is zeer gezellig. Voor je aan je dag begint, kan je genieten van een heerlijk ontbijt waarna je je hartje kan ophalen in het centrum van Sal-Rei. Het is ideaal voor wie de lokale sfeer wil opsnuiven. Groot pluspunt in dit hotel is het groot dakterras met uitzicht over de zee. De minimumleeftijd in dit hotel is 10 jaar.

Dunas: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Dunas boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Dunas in Sal-Rei, Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Dunas in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde, Kaapverdië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.