Hotel Elea Resort in Santorini, Griekenland – TUI

1 346,00

Elea Resort in Oia, Santorini, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Elea Resort hotel.

Artikelnummer: 12048 Categorieën: ,

Beschrijving

Elea Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Oia, Santorini, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Elea Resort: Algemene info

Elea Resort is een architecturaal hoogstandje, waarbij de traditionele stijl en moderne elementen tot één vloeiend geheel worden gesmeed. Je voelt je één met het eiland terwijl je een verkwikkende duik neemt in het zwembad en tegelijkertijd zicht hebt op de uitgestrektheid van de Egeïsche Zee. Extra verwennerij is er wanneer je ’s morgens je ontbijt gewoon op de kamer geserveerd krijgt. Het hotel ontvangt gasten vanaf 18 jaar.

Elea Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Elea Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Elea Resort in Oia, Santorini, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Elea Resort in Santorini, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.