Hotel Electra Palace Resort in Rhodos, Griekenland – TUI

867,00

Electra Palace Resort in Trianta, Rhodos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Electra Palace Resort hotel.

Artikelnummer: 13075 Categorieën: ,

Beschrijving

Electra Palace Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Trianta, Rhodos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Electra Palace Resort: Algemene info

Wanneer je aan het prachtige zwembad geniet van de zon, of langs de frisgroene tuin het mooie kiezelstrand opwandelt, dan is de kans reëel dat je wel eens Belgen tegen het lijf loopt. Want het is een van de favoriete hotels. En terecht! De service is er hartelijk. Je wordt er ontvangen in een klassevol interieur met art-deco-elementen, hier en daar overgoten met een vleugje Italië. Charmant én verfijnd. ‘s Avonds is het genieten van de prachtige zonsondergang of van een drankje in de leuke Adults Only-bar. Electra Palace Resort stelt je bovendien de ‘vijf elementen van welzijn’ voor: relax op je kamer, proef de gastronomie in de restaurants, herbron met tai chi of pilates, scherp je cultuurkennis bij en laat je meeslepen door de tonen van de livemuziek.

Electra Palace Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Electra Palace Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Electra Palace Resort in Trianta, Rhodos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Electra Palace Resort in Rhodos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *