Hotel EverEden Beach Resort Hotel in Atheense riviera, Griekenland – TUI

858,00

EverEden Beach Resort Hotel in Anavyssos, Atheense riviera, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het EverEden Beach Resort Hotel hotel.

Artikelnummer: 10417 Categorieën: ,

Beschrijving

EverEden Beach Resort Hotel is een erg populair hotel gelegen in Anavyssos, Atheense riviera, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

EverEden Beach Resort Hotel: Algemene info

In EverEden Beach Resort Hotel geniet je van een afwisselende vakantie en kan je kiezen voor een verblijf in halfpension of volpension. De trappen naar het strand maken dit hotel minder geschikt voor wie niet goed ter been is.

EverEden Beach Resort Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom EverEden Beach Resort Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel EverEden Beach Resort Hotel in Anavyssos, Atheense riviera, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel EverEden Beach Resort Hotel in Atheense riviera, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.